Skip to content

Analogne radio stanice motorola

Analogne Radio Stanice MOTOROLA

Ručne analogne radio stanice poznate firme MOTOROLA ulivaju poverenje već na prvi pogled svojim izgledom koji odražava robustne karakteristike i visoke zahteve pri dizajniranju za potrebe raznih hitnih službi.

Analogne radio stanice motorola

Motorola GP340 radio stanice

  • Na lageru
  • Cena na upit
Analogne radio stanice motorola

Motorola DP1400 radio stanice

  • Cena na upit
Analogne radio stanice motorola

Motorola Talkabout T-82 extreme

PMR-446,  analogna radio stanica za koju nisu potrebne dozvole RATELA.
Pošto je snaga predajnika, max 0,5W i domet ovih radio stanica je ograničen na manji prostor (do 1-2 km, na otvorenom-u gradu se domet smanjuje).
Napomena: Svi modeli ovih radio stanica imaju istih 8 kanala. Frekvencija ovih 8 kanala se NE MOŽE menjati. Kanali se mogu zaštiti sa 38 PL kodova (po izboru)

Isporučuju se u paru.
  • Na lageru
  • Cena na upit

Retevis 662

Retevis RT622, najnovija verzija voki-tokija za posao, boravak u prirodi, za lovce, izletnike, planinare. Retevis RT622 je moderan i pouzdan radio uređaj, koji radi na frekvenciji PMR 446 MHz, i koristi se u zemlji i u svetu bez potrebe pribavljanja dozvola (licence free).
Zahvaljujući svom ergonomskom, izdržljivom kućištu, relativno kratkoj anteni i efikasnoj bateriji, odličan je komunikacijski alat koji osigurava maksimalan domet dostupan u ovoj klasi nelicencirane opreme.

Odličan kvalitet zvuka, mini USB utičnica omogućava punjenje iz bilo kojeg izvora od 5V. Ultra lagani samo 115g i minijaturni.